Landelijk webinar 'Samen sociaal online'In het kader van de Week van de Mediawijsheid (5 november t/m 12 november 2021) neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl ouders mee in het mediagebruik van kinderen tot 12 jaar. In hoeverre is er sprake van balans? Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Waar leg je de grens voor online of offline contact en hoe praat je met je kind over media? Welke media kun je daarvoor gebruiken? 

Samen sociaal online 
De afgelopen tijd waren we meer aangewezen op online contact. Nu we steeds meer live kunnen doen, is het goed om de balans weer te herstellen. Maar hoe doe je dat? Hoe staat het ervoor met het mediagebruik van kinderen? Dat betrokken zijn belangrijk is, weten we. Dat het leuk kan zijn om als gezin iets te doen, ook. Maar de tijd ontbreekt. En WAT doe je dan? Daarnaast zijn kinderen steeds meer alleen online bezig. Hoe weet je dat ze zich online net zo sociaal gedragen als offline? 

Meld je aan 
Kortom, heb je kinderen op de basisschool? Meld je dan aan voor dit webinar. Je ontvangt praktische tips om het gesprek aan te gaan over het gedrag online. Ook is er voldoende ruimte voor vragen. Laat je inspireren!  
 
Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Week van de Mediawijsheid, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid. 

Wat: Een webinar met praktische tips over het mediagebruik van kinderen op de basisschool 

Voor wie: Ouders van kinderen tussen de 8 en 12 jaar 

Wanneer: Dinsdag 9 november 2021 van 20 uur tot 21 uur 

Hoe: Online webinar 


Uitvoerende Bibliotheek De tweede verdieping en Netwerk Mediawijsheid
Locatie Online
Aanvangstijd 09 november 2021 - 20:00
Beschikbaarheid Beschikbaar

Je gegevens

Kies het aantal kaartjes (maximaal 6)

€ 0,00
€ 0,00
nog 199 kaarten beschikbaar

Voorwaarden


0 kaartjes
€ 0,00