Voorleeslunches voor senioren

1e helft 2021

We organiseren dit jaar weer heel veel leuke Voorleeslunches voor senioren (incl. lunch), op de laatste woensdag van de maand.


woensdag 27 januari 2021 

Poëzie staat centraal tijdens deze eerste Voorleeslunch van 2021. Met verhalen en gedichten van Annie MG Schmidt, Sylvia Hubers, Michel Faber en Arthur Japin (o.v.). Incl. lunch. 

 

woensdag 24 februari 2021 

Eerst Napels zien en dan sterven!", luidt de beroemde uitspraak van Goethe. Tijdens de Voorleeslunch praten we over grote dromen in mooie verhalen. Incl. lunch.

 

woensdag 31 maart 2021 

Dit jaar schreef Hanna Bervoets het geschenk van de Boekenweek, met Tweestrijd als thema. De boeken staan bol van de duels, dus belooft veel moois. Maar… Niet vechten om een krentenbol, er is genoeg. :-) Incl. lunch. 

woensdag 28 april 2021 

Het leven… Een dankbaar onderwerp in de wereldliteratuur. We belichten vele facetten van het leven in verhalen  en bespreken deze onder een heerlijke lunch.   

woensdag 26 mei 2021 

Langzaam sijpelt het belang van een gezond klimaat door in verhalen en gedichten. We lezen teksten van de Klimaatdichters en luisteren naar teksten van David Attenborough en anderen. Incl. duurzame en voedzame lunch.   

woensdag 30 juni 2021 

Op 1 juli bestaat Nieuwegein 50 jaar. Wij nemen vast een voorproefje en genieten van lokale auteurs en plaatselijke lekkernijen.   

Shall I compare thee to a summer’s day? William Shakespeare vond zijn geliefde natuurlijk veel mooier, maar wij houden wel van een zomers dagje. Met zonnige verhalen en misschien wel een ijsje bij de lunch.   


Uitvoerende De tweede verdieping
Locatie Bibliotheek
Aanvangstijd 26 mei 2021 - 11:00
Beschikbaarheid Beschikbaar

Je gegevens

Kies het aantal kaartjes (maximaal 2)

€ 0,00
€ 0,00
nog 14 kaarten beschikbaar

Voorwaarden


0 kaartjes
€ 0,00