Bibliotheek De tweede verdieping
 
 
 
 
Actueel   |   Collectie   |   Ons aanbod   |   Ontmoeten en leren
 
 

$aanhefVoornaam

Wat een feest: bibliotheek De tweede verdieping gaat weer open! Vanaf morgen, donderdag 20 mei, is het weer mogelijk om een bezoek te brengen aan de bieb. Alle boeken staan weer op hun (nieuwe) plek, de computers en de werk- en studieplekken zijn schoongemaakt en onze medewerkers en vrijwilligers staan te trappelen om jou weer op weg te helpen. Kortom: wij zijn dankbaar voor je geduld en blij dat we jou weer mogen ontvangen. 

Meer (studie)ruimte
In de tussentijd hebben wij niet stil gezeten. Wij hebben hard gewerkt om jouw bibliotheekbezoek nog aantrekkelijker te maken. Zo is het infopunt helemaal vernieuwd, zijn er meer werk- en studieplekken gecreëerd (met veel groen!) en vind je alles van, en over, Nieuwegein dichtbij elkaar. Hier lees je wat er nog meer is aangepast. De extra service verrassingstasjes vervalt, maar we helpen je natuurlijk zoals vanouds graag op de biebvloer met het samenstellen van een eigen tasje vol prachtige (jeugd)boeken! Let op: de Buurtpleinen zijn helaas nog gesloten.  

Kom je snel weer een keer gezellig neuzen tussen de boeken, rustig werken en studeren of gebruik maken van de computer?

Leuk. Tot dan!

(PS Bekijk hier nog even de huidige maatregelen voordat je langskomt) 

 
Alle vernieuwingen   S
 
Nieuw! Als bibliotheeklid leen je nu makkelijk een tablet voor gebruik in de bibliotheek. De Hublet scan je met je pas, waarna er verschillende apps verschijnen: passend bij je leeftijd. Van leuke taalspelletjes en voorleesverhalen tot rondleidingen in musea, sudoku's en opdrachten voor het rijexamen.
 
Meer info   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   yt   insta  
 
S