Ook een verrassingspakket voor jeugd aanvragen? Lees hier hoe.
 
Bekijk de online versie
 
 
Bibliotheek De tweede verdieping  
Servicemail
 
 
Actueel   |   Collectie   |   Ons aanbod   |   Ontmoeten en leren
 
 
AfhaalBieb open t/m 2 maart 2021
 
Bibliotheek De tweede verdieping
 

Beste lezer,

We hopen dat je gezond en veilig bent! Vanwege de verlengde lockdown blijft de bibliotheek tot en met dinsdag 2 maart 2021 gesloten voor fysieke activiteiten en werk- en studieplekken*. De Buurtpleinen zijn ook gesloten. 

De AfhaalBieb blijft open! Je kunt boeken thuis via onze catalogus reserveren. Na ontvangst van de ophaalbevestiging kun je de boeken binnen twee werkdagen in de bibliotheek ophalen. Let er wel op dat je Centrale kiest als ophaalvestiging. In de bibliotheek vragen we je om gebruik te maken van de zelfservicebalie. De AfhaalBieb is open van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Beschik je thuis niet over de mogelijkheid om online te reserveren, dan kun je naar de bibliotheek bellen en de lijst met boeken die je wilt reserveren, doorgeven. 

Ook verlengd: verrassingspakketjes voor kinderen  
Voor jeugdbiebleden van 0 t/m 6 jaar blijft het mogelijk om de populaire verrassingspakketjes met zes leuke boeken op te halen. Je kunt dit boekenpakket aanvragen door te mailen naar klantenservice@detweedeverdieping.nu of te bellen naar 030-6045834. Geef hierbij het pasnummer en de leeftijd van je kind door, samen met eventuele favoriete onderwerpen. Wij zorgen voor een tasje met passende boeken die in de bieb opgehaald kan worden om samen lekker uit (voor) te lezen.  

Lever je boeken op tijd in 
De bibliotheek is – naast het ophalen van boeken – ook open voor het inleveren van materiaal. Dat betekent ook dat de uitleentermijn niet automatisch wordt verlengd. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je boeken terug te brengen, dan vragen we je deze online te verlengen.

*Studieplekken voor jongeren 
Ben je tussen de 13 en 23 jaar en kun je thuis lastig studeren? Dan kun je vanaf maandag 8 februari na aanmelding gebruikmaken van één van de individuele studieplekken in de bieb! Voorwaarden en informatie over het aanmelden vind je op onze website.

Online lezen, leren en luisteren
Maak ook gebruik van ons online aanbod:

  • Online leen je als bibliotheeklid tot ruim 20.000 (luister)boeken. Via de app TijdschriftenBieb lees je als lid ook 16 populaire tijdschriften. 
  • Bibliotheekleden kunnen onder meer inloggen op onze databanken voor lesstof en op Voorleeshoek voor mooie voorleesvideo's. 
  • Een deel van onze activiteiten gaat online door. Bekijk de agenda voor meer informatie. 
  • Via ons YouTube-kanaal kun je webinars, de online ouder-kindochtend en lezingen terugkijken.

Heb je nog vragen aan bibliotheek De tweede verdieping? Dan kun je mailen naar klantenservice@detweedeverdieping.nu of bellen naar: 030-6045834 (tussen 9.00-17.00 uur).  

We hopen je snel weer veilig en gezond te mogen verwelkomen voor onze fysieke activiteiten en studieplekken. Dankjewel voor je begrip, geduld en flexibiliteit. We doen het samen. Stay safe!

 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek De tweede verdieping
Stadsplein 1c | 3431 LZ Nieuwegein | 030 – 604 58 34 | klantenservice@detweedeverdieping.nu